To see this portfolio full screen, click on the double arrows in the upper right hand corner.

Nashville Custom Residence

This property in the Oakhill neighborhood of Nashville was extra deep and fairly narrow across the street width. The design maximized the lot's characteristics and created privacy for the family. The clients wanted to create a special entry to welcome their family and friends so we envisioned a beautiful courtyard entry experience with a slightly hidden front door to provide a unique entry experience. The young clients very much enjoy entertaining family and friends in Nashville so the house and outdoor spaces were designed to accommodate this. Careful attention was made to ensure the home had privacy from the adjacent homes, yet all of the spaces are bathed in natural light.

Team Members:

Interior Designer: Clare Kennedy Interior Design

Landscape Architect: Daigh Rick Landscape Architects